Skip to main content

Υπηρεσίες

 • Spinning

  Spinning

  Το Spinning αποτελεί ένα ομαδικό πρόγραμμα έντονης διαλειμματικής προπόνησης με τη χρήση ειδικών ποδηλάτων εσωτερικού χώρου, σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα. Είναι αερόβια άσκηση με στατικό ποδήλατο ειδικής τεχνολογίας, που στηρίζεται στη συνεχή αλλαγή της έντασης σύμφωνα με τον ρυθμό της μουσικής.

  Ένταση, ενέργεια, εκτόνωση και πολύς ιδρώτας είναι τα βασικά χαρακτηριστικά. Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαρκεί 45 με 50 λεπτά.

 • Cross Training

  Cross Training

  Εφαρμόζοντας συνεχώς νέα είδη άσκησης, πολύ διαφορετικά από αυτά που ονομάζουμε συμβατικά σας καλούμε να ανακαλύψετε το Cross Training. Μεταφράζοντας κατά λέξη (διασταυρωμένη προπόνηση), πρόκειται για σύνθετη δραστηριότητα, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει πολλές αερόβιες και αναερόβιες δραστηριότητες σε μια μόνο προπόνηση.

  Εναλλάσσοντας το τύπο της άσκησης, μέσα στη ίδια προπόνηση, είναι πραγματικά δύσκολο να βαρεθείς. Επίσης, η δυνατότητα επιλογής πολλαπλών δραστηριοτήτων επιτρέπει στον ασκούμενο να εντάξει στο πρόγραμμα πολλά είδη δραστηριοτήτων της αρεσκείας.

 • Personal Training

  Personal Training

  H προσωπική επαφή του γυμναζομένου με τους γυμναστές και τις γυμνάστριες αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Το πρόγραμμα γυμναστικής σχεδιάζεται σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του καθενός. Έτσι επιτυγχάνεται το μέγιστο αποτέλεσμα και ο γυμναζόμενος αποκτά τις βάσεις για έναν υγιή οργανισμό και έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συνεδρίες ή πακέτα Personal Training απευθυνθείτε στο γυμναστήριο.

 • TRX

  TRX

  Το πρόγραμμα εκγύμνασης TRX είναι μία δυναμική κυκλική προπόνηση που εκτελείται με τους δημοφιλείς ιμάντες TRX Suspension Trainers, χρησιμοποιώντας ως αντίσταση το σωματικό βάρος.

  Η καινοτόμος αυτή μέθοδος άσκησης βελτιώνει τη δύναμη, την ευελιξία, την ισορροπία, την κινητικότητα και την πρόληψη των τραυματισμών, στην ένταση και στο επίπεδο που ταιριάζει στον ασκούμενο

 • Ελεύθερα Βάρη

  Ελεύθερα Βάρη

  Στο Εν Σώματι θα βρείτε έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο γυμναστικής με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με ελεύθερα βάρη. Υπό την επίβλεψη και τη συνεχή καθοδήγηση των γυμναστών μας, μπορείτε να γυμνάζεστε προνομιακά τις ώρες που εσείς επιλέγετε, μαζί με έναν περιορισμένο αριθμό ατόμων, ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή ποιότητα παροχής υπηρεσιών προς εσάς.

 • Ομαδικά Προγράμματα

  Ομαδικά Προγράμματα

  Ανακαλύψτε μία νέα διάσταση στη γυμναστική μέσα από τα ομαδικά προγράμματα του Εν Σώματι, που συνδυάζουν τα οφέλη της ομαδικής άσκησης με αυτά του Personal Training. Σκοπός κάθε προγράμματος είναι η αποτελεσματική εκγύμναση, η ανάπτυξη δεξιοτήτων και η διασκέδαση μέσω της άθλησης.

  Μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει περισσότερο:
  • Brazilian Butt - Power Bars
  • TRX - Killer ABS
  • H.I.I.T. your TRX (ABS - HIPS)

 • Sports Nutrition and Exercise

  Sports Nutrition and Exercise

  Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες διατροφής αθλητών σε σχέση με τις αθλητικές επιδόσεις τους. Προγράμματα με βάση τον ιδανικό χρόνο πρόσληψης θρεπτικών συστατικών (Nutrient Timing), σχεδιασμός Διατροφικού Πλάνου, πρόσληψη κατάλληλων τροφίμων, λειτουργικών τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής σε σχέση με το είδος της άσκησης (Άσκηση Αντιστάσεων, Αερόβια Άσκηση), Συχνότητα Γευμάτων (Meal Frequency) και μεταβολές στην σύσταση σώματος, στα αισθήματα πείνας/κορεσμού και τους βιοχημικούς δείκτες κ.α.Διεύθυνση
Βασ. Αλεξάνδρου 50
68 132, Αλεξανδρούπολη
Ώρες λειτουργίας
Δευ - Παρ
8 πμ - 12 μμ
5 μμ - 9:30 μμ
Σαβ
8 πμ - 12 μμ
7 μμ - 9 μμ

© EN SOMATI. All rights reserved.